SKJUTDÖRRAR

Let there be light skapar ljus. En kombination av innovativa material och trä möjliggör vår avancerade tillverkning av skjutdörrar i större format med ökat inflöde av ljus.

DÖRRAR

Nextus™ är avskalat ren dörrdesign i skandinavisk Contemporary-stil. Den första dörren från Let there be light.

.

FÖNSTER

Less is more. Vår design är sparsmakad och subtil. Styva och smala bågar ger ett minimalistiskt uttryck och släpper in maximalt med ljus.


 

Less is more. Vår design är spar­smakad och subtil. Skjutdörrar, ­fönster och dörrar från Let there be light är ett med arkitekturen. Styva och smala bågar ger ett minimalistiskt uttryck och släpper in maximalt med ljus.

 
 
ARCH STUDIO.jpg
 

LET THERE BE LIGHT ARCHITECT STUDIO

Let there be light opererar i gränssnittet mellan interiör och exteriör, eller inne och ute om man så vill. Fasadarkitektur är vår mission, ljuset vårt credo. Architect Studio är rum för fritt skapande med fasaden som projektionsyta för fantasin. Här hittar arkitekten på vad den vill med färg, form och material, och vi snickrar ihop det. The sky is the limit. Arkitekten kreerar, och Let there be light producerar. Vi gör det t ex möjligt att kombinera olika format av fasta och öppningsbara fönster i samma karm, och kan på så vis undvika gängse lösningar med dubbla karmar.